امیری سامانی, سارا, جعفری, مریم, نجاتی, فاطمه. (1397). افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 65-77.
سارا امیری سامانی; مریم جعفری; فاطمه نجاتی. "افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1397, 65-77.
امیری سامانی, سارا, جعفری, مریم, نجاتی, فاطمه. (1397). 'افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 65-77.
امیری سامانی, سارا, جعفری, مریم, نجاتی, فاطمه. افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 5(3): 65-77.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب