| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,559,093 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,267,716 |
اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی | ||
| فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران | ||
| مقاله 4، دوره 13، شماره 3، آذر 1397، صفحه 25-29 اصل مقاله (342.58 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسنده | ||
| علی نوری* | ||
| استادیار، گروه علوم دامی، واحد گرمسار، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمسار، ایران، | ||
| چکیده | ||
| این آزمایش به منظور بررسی اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی انجام شد. 120 قطعه جوجه گوشتی یک روزه نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار گروه آزمایشی و سه تکرار و 10 قطعه پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. گروههای آزمایشی شامل گروه شاهد (بدون افزودنی)، گروه آنتی بیوتیک، گروه مخلوط آویشن و میخک و گروه پری بیوتیک بود. در پایان آزمایش صفات لاشه مورد ارزیابی قرار گرفت و نمونههای خونی برای تعیین فراسنجه های خونی به آزمایشگاه ارسال شد. یافتهها نشان دادند که مخلوط آویشن و میخک اثر معنی داری بر صفات مختلف لاشه شامل درصد لاشه، سینه، ران، و درصد وزنی اندامهای داخلی نداشت. استفاده از مخلوط گیاهان دارویی و پری بیوتیک موجب کاهش کلسترول پلاسما شد ولی تاثیری بر غلظت تری گلیسرید، گلوکز، HDL و LDL نداشت. به نظر میرسد استفاده از مخلوط آویشن و میخک میتواند موجب بهبود سطح کلسترول سرم جوجههای گوشتی شود. | ||
| کلیدواژهها | ||
| آنتی بیوتیک؛ پری بیوتیک؛ آویشن؛ میخک؛ صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجه گوشتی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 463 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 151 |
||