پیری, حلیمه. (1398). تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن، پتاسیم و آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -.
حلیمه پیری. "تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن، پتاسیم و آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1398, -.
پیری, حلیمه. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن، پتاسیم و آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -.
پیری, حلیمه. تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن، پتاسیم و آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; (): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب