محمدی, سمیرا, برزگر, طاهر, قهرمانی, زهرا. (1398). تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و نیتروژن بر کارآیی نیتروژن و محتوای برخی عناصر غذایی رازیانه شیرین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), 57-69. doi: 10.22034/aej.2019.665193
سمیرا محمدی; طاهر برزگر; زهرا قهرمانی. "تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و نیتروژن بر کارآیی نیتروژن و محتوای برخی عناصر غذایی رازیانه شیرین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1, 1398, 57-69. doi: 10.22034/aej.2019.665193
محمدی, سمیرا, برزگر, طاهر, قهرمانی, زهرا. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و نیتروژن بر کارآیی نیتروژن و محتوای برخی عناصر غذایی رازیانه شیرین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), pp. 57-69. doi: 10.22034/aej.2019.665193
محمدی, سمیرا, برزگر, طاهر, قهرمانی, زهرا. تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و نیتروژن بر کارآیی نیتروژن و محتوای برخی عناصر غذایی رازیانه شیرین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 15(1): 57-69. doi: 10.22034/aej.2019.665193


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب