فرومندی, مریم, خانی, محمدرضا. (1398). اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 1-14.
مریم فرومندی; محمدرضا خانی. "اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1398, 1-14.
فرومندی, مریم, خانی, محمدرضا. (1398). 'اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 1-14.
فرومندی, مریم, خانی, محمدرضا. اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(1): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب