محمدزاده فریزهندی, زهرا, لبیکی, غزل. (1398). بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 67-78.
زهرا محمدزاده فریزهندی; غزل لبیکی. "بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1398, 67-78.
محمدزاده فریزهندی, زهرا, لبیکی, غزل. (1398). 'بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 67-78.
محمدزاده فریزهندی, زهرا, لبیکی, غزل. بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(1): 67-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب