فضل آرا, علی, پورمهدی بروجنی, مهدی, بهادری راد, علی. (1398). بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 55-66.
علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی; علی بهادری راد. "بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1398, 55-66.
فضل آرا, علی, پورمهدی بروجنی, مهدی, بهادری راد, علی. (1398). 'بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 55-66.
فضل آرا, علی, پورمهدی بروجنی, مهدی, بهادری راد, علی. بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(1): 55-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب