گلشن تفتی, ابوالفضل, برادران, غلامرضا. (1398). مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 12-21.
ابوالفضل گلشن تفتی; غلامرضا برادران. "مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1398, 12-21.
گلشن تفتی, ابوالفضل, برادران, غلامرضا. (1398). 'مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 12-21.
گلشن تفتی, ابوالفضل, برادران, غلامرضا. مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(3): 12-21.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب