علی بابایی کلرود, سرور, دورودیان, حمیدرضا. (1398). اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(37), 228-236.
سرور علی بابایی کلرود; حمیدرضا دورودیان. "اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 37, 1398, 228-236.
علی بابایی کلرود, سرور, دورودیان, حمیدرضا. (1398). 'اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(37), pp. 228-236.
علی بابایی کلرود, سرور, دورودیان, حمیدرضا. اثر مقدار کود اوره و کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در رودسر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(37): 228-236.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب