میرجلیلی, سید عباس, قبولی, مهدی, پورعزیزی, الهه, اقاجانی, میترا. (1397). بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 1-13.
سید عباس میرجلیلی; مهدی قبولی; الهه پورعزیزی; میترا اقاجانی. "بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1397, 1-13.
میرجلیلی, سید عباس, قبولی, مهدی, پورعزیزی, الهه, اقاجانی, میترا. (1397). 'بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 1-13.
میرجلیلی, سید عباس, قبولی, مهدی, پورعزیزی, الهه, اقاجانی, میترا. بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 6(4): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب