عزیزنیا, حامد, کرامت, جواد, سلیمانیان زاد, صبیحه. (1398). خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2 (34) تابستان), 47-59. doi: 10.30495/jfh.2019.665680
حامد عزیزنیا; جواد کرامت; صبیحه سلیمانیان زاد. "خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2 (34) تابستان, 1398, 47-59. doi: 10.30495/jfh.2019.665680
عزیزنیا, حامد, کرامت, جواد, سلیمانیان زاد, صبیحه. (1398). 'خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2 (34) تابستان), pp. 47-59. doi: 10.30495/jfh.2019.665680
عزیزنیا, حامد, کرامت, جواد, سلیمانیان زاد, صبیحه. خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(2 (34) تابستان): 47-59. doi: 10.30495/jfh.2019.665680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب