تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,270 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,444,810 |
تحلیل پارامترهای مکانیکی و حرارتی نانوکامپوزیتهای LDPE/CNC حاوی نانوذرات کریستال سلولز جهت کاربرد در بستهبندیهای مواد غذایی | ||
نانومواد | ||
مقاله 3، دوره 11، شماره 38، تیر 1398، صفحه 95-103 اصل مقاله (842.84 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
جلال حیدربیگی1؛ علی محمد برقعی* 1؛ حامد افشاری2 | ||
1گروه مهندسی سیستمهای کشاورزی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | ||
2گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران | ||
چکیده | ||
نانوکامپوزیتهای پلی اتیلن (PE) حاوی ذرات نانوکریستال سلولز (CNC) از طریق مخلوط و ذوب شدن در یک اکسترودر دو مارپیچ تهیه شدهاند. در این تحقیق کاربردهای نانوکامپوزیتهای PE/CNC برای بستهبندی مواد غذایی با استفاده از تحلیلهای حرارتی و مکانیکی مورد بررسی قرار گرفتند. افزودن نانوذرات CNC تاثیری بر دمای ذوب و دمای کریستالیزاسیون نانوکامپوزیت نداشت، اما تاثیر زیادی بر درصد بلوری بودن پلی اتیلن نشان داد. با توجه به پیوند بین ماتریسهای CNC و PE، کاهش تنش تسلیم و مدول کششی (E) برای نانوکامپوزیتهای PE/CNC مشاهده شد. با توجه به تجزیه و تحلیل دادههای XRD، ترکیب CNC به ماتریکس PE میتوان افزایش هدایت بلورینگی پلیمرها را در جهت طولی نتیجه گرفت. افزایش Xc درصد بلورینگی در نمونه حاوی 5 درصد غلظت نانوکریستال سلولز باعث کاهش میزان تنفس و عبور اکسیژن و در نتیجه باعث افزایش ماندگاری محصولات میگردد. | ||
کلیدواژهها | ||
پلی اتیلن؛ نانوکامپوزیت؛ نفوذپذیری؛ سلولز نانوکریستال؛ درصد بلورینگی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 169 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 252 |