احمدی, مصطفی, زارع, محمد جواد, امام, یحیی. (1398). بررسی صفات کمی و کیفی گندم نان با استفاده از کاربرد سایکوسل، کود زیستی و سولفات‌روی در شرایط زراعت دیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(38), 148-161.
مصطفی احمدی; محمد جواد زارع; یحیی امام. "بررسی صفات کمی و کیفی گندم نان با استفاده از کاربرد سایکوسل، کود زیستی و سولفات‌روی در شرایط زراعت دیم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 38, 1398, 148-161.
احمدی, مصطفی, زارع, محمد جواد, امام, یحیی. (1398). 'بررسی صفات کمی و کیفی گندم نان با استفاده از کاربرد سایکوسل، کود زیستی و سولفات‌روی در شرایط زراعت دیم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(38), pp. 148-161.
احمدی, مصطفی, زارع, محمد جواد, امام, یحیی. بررسی صفات کمی و کیفی گندم نان با استفاده از کاربرد سایکوسل، کود زیستی و سولفات‌روی در شرایط زراعت دیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(38): 148-161.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب