غلامی آهنگران, مجید. (1398). مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص‌های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 55-61.
مجید غلامی آهنگران. "مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص‌های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1398, 55-61.
غلامی آهنگران, مجید. (1398). 'مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص‌های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 55-61.
غلامی آهنگران, مجید. مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص‌های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(3): 55-61.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب