تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,004 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,549,697 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,665,800 |
استخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس میوه سرو | ||
کاربرد شیمی در محیط زیست | ||
مقاله 8، دوره 8، شماره 32، بهمن 1396، صفحه 57-60 اصل مقاله (483.9 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
سروسیمین یا نقرهای از مقامترین گونههای سوزنی برگ جهان است و دامنه وسیعی از شرایط اکولوژیکی رویشگاهها را تحمل میکند. زیستگاههای طبیعی آن کوههای خشک و صخرهای ایالت آریزونا ی ایالت متحده آمریکا است. تعداد زیادی از گونههای شناخته شده این گیاه دارای خواص مختلف دارویی میباشد که بر اساس محتویات اسانس، در طب سنتی استفاده میشود. در این پژوهش با استفاده از روش جداسازی تقطیر با بخارآب، اسانس موجود در میوه درخت سرو استخراج گردید و ترکیبات طبیعی موجود در آن با استفاده از طیف FT-IR وGC-Mass شناسایی شد. | ||
کلیدواژهها | ||
سرو؛ اسانس؛ تقطیر؛ FT-IR؛ GC-MASS | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 188 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 384 |