لولایی, ابوالفضل, زمانی, صدیقه, مشفقی فر, شکوفه, فتحی, اکبر. (1397). ارزیابی کاربرد اسید سالیسلیک بر برخی صفات دو رقم گیاه توت فرنگی(کوئین الیزا و پاروس) در شرایط شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 40-63.
ابوالفضل لولایی; صدیقه زمانی; شکوفه مشفقی فر; اکبر فتحی. "ارزیابی کاربرد اسید سالیسلیک بر برخی صفات دو رقم گیاه توت فرنگی(کوئین الیزا و پاروس) در شرایط شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 40-63.
لولایی, ابوالفضل, زمانی, صدیقه, مشفقی فر, شکوفه, فتحی, اکبر. (1397). 'ارزیابی کاربرد اسید سالیسلیک بر برخی صفات دو رقم گیاه توت فرنگی(کوئین الیزا و پاروس) در شرایط شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 40-63.
لولایی, ابوالفضل, زمانی, صدیقه, مشفقی فر, شکوفه, فتحی, اکبر. ارزیابی کاربرد اسید سالیسلیک بر برخی صفات دو رقم گیاه توت فرنگی(کوئین الیزا و پاروس) در شرایط شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 40-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب