| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,562,593 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,326 |
بررسی تغییرات فرکانس تولید حباب در محلولهای استن و آب خالص بر هیتر برنجی | ||
| کاربرد شیمی در محیط زیست | ||
| مقاله 7، دوره 7، شماره 26، مرداد 1395، صفحه 47-53 اصل مقاله (933.88 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این مقاله، فرکانس تولید حباب جوشش استخری اشباع در محلول آب خالص و استن خالص در محدوده شار حرارتی 1000 تا 75000وات بر متر مربع بر روی استوانه افقی از جنس برنج مورد بررسی قرار گرفت و محلولی که عملکرد بهتری در فرکانس تولید حباب دارد مشخص گردید. دادههای آزمایشگاهی با مدلهای موجود مورد بررسی قرار گرفت. خطای مدلهای مورد استفاده محاسبه شد و مشخص گردید که در استن خالص مدل Hatton and Hall و در آب خالص مدل Ivey کمترین خطا و در هر دو محلول مدل Macfadden بیشترین خطا را با دادههای آزمایشگاهی داشت | ||
| کلیدواژهها | ||
| جوشش؛ ضریب انتقال حرارت؛ جنس سطح؛ زبری سطح | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 83 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 100 |
||