. (1394). اندازه‌گیری تری آزول‌ها در نمونه‌های سمّی با بهره‌گیری از نانو ساختارهای اصلاح شده بر پایه لایه هیدرواکسیدهای مضاعف با استفاده از روش‌های میکرو استخراج فاز جامد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(23), 37-44.
. "اندازه‌گیری تری آزول‌ها در نمونه‌های سمّی با بهره‌گیری از نانو ساختارهای اصلاح شده بر پایه لایه هیدرواکسیدهای مضاعف با استفاده از روش‌های میکرو استخراج فاز جامد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 23, 1394, 37-44.
. (1394). 'اندازه‌گیری تری آزول‌ها در نمونه‌های سمّی با بهره‌گیری از نانو ساختارهای اصلاح شده بر پایه لایه هیدرواکسیدهای مضاعف با استفاده از روش‌های میکرو استخراج فاز جامد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(23), pp. 37-44.
. اندازه‌گیری تری آزول‌ها در نمونه‌های سمّی با بهره‌گیری از نانو ساختارهای اصلاح شده بر پایه لایه هیدرواکسیدهای مضاعف با استفاده از روش‌های میکرو استخراج فاز جامد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 6(23): 37-44.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب