. (1392). مقایسه ویژگی‌های فیتوشیمیایی سه گونه گیاه دارویی نعناع در محلول‌های غذایی مختلف. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(16), 25-33.
. "مقایسه ویژگی‌های فیتوشیمیایی سه گونه گیاه دارویی نعناع در محلول‌های غذایی مختلف". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 16, 1392, 25-33.
. (1392). 'مقایسه ویژگی‌های فیتوشیمیایی سه گونه گیاه دارویی نعناع در محلول‌های غذایی مختلف', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(16), pp. 25-33.
. مقایسه ویژگی‌های فیتوشیمیایی سه گونه گیاه دارویی نعناع در محلول‌های غذایی مختلف. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 4(16): 25-33.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب