ابراهیمی, مریم, خشایی, مریم, کیا دلیری, فرزانه, صادقی, علیرضا. (1398). ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2 (34) تابستان), 71-84. doi: 10.30495/jfh.2019.667055
مریم ابراهیمی; مریم خشایی; فرزانه کیا دلیری; علیرضا صادقی. "ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2 (34) تابستان, 1398, 71-84. doi: 10.30495/jfh.2019.667055
ابراهیمی, مریم, خشایی, مریم, کیا دلیری, فرزانه, صادقی, علیرضا. (1398). 'ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2 (34) تابستان), pp. 71-84. doi: 10.30495/jfh.2019.667055
ابراهیمی, مریم, خشایی, مریم, کیا دلیری, فرزانه, صادقی, علیرضا. ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(2 (34) تابستان): 71-84. doi: 10.30495/jfh.2019.667055


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب