رستم میری, لیلا, سعیدی اصل, محمد رضا, صفری, رضا. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 1-9. doi: 10.30495/jfst.2019.667478
لیلا رستم میری; محمد رضا سعیدی اصل; رضا صفری. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 1-9. doi: 10.30495/jfst.2019.667478
رستم میری, لیلا, سعیدی اصل, محمد رضا, صفری, رضا. (1398). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 1-9. doi: 10.30495/jfst.2019.667478
رستم میری, لیلا, سعیدی اصل, محمد رضا, صفری, رضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 1-9. doi: 10.30495/jfst.2019.667478


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب