پور مظفر, سجاد. (1398). اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 1-10.
سجاد پور مظفر. "اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1398, 1-10.
پور مظفر, سجاد. (1398). 'اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 1-10.
پور مظفر, سجاد. اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 12(3): 1-10.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب