تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,157 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,816 |
بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L* | ||
کاربرد شیمی در محیط زیست | ||
مقاله 2، دوره 3، شماره 12، آذر 1391، صفحه 9-16 اصل مقاله (445.52 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
Origanum Vulgare L جزء مهمترین گونههای مرزن جوش متعلق به خانوادهی نعناعیان میباشد. گونهی ذکر شده از مناطق حفاظت شدهی ارسباران- کوههای آینالو جمع آوری شد. اسانس این گیاه به روش تقطیر با آب داغ با استفاده از دستگاه کلونجر بدست آمده، بعد از مدتی نگهداری در فریزر توسط سدیم سولفات بیآب رطوبتزدایی و با GC/MSمورد تجزیه و شناسایی قرار گرفت. همینطور، عرق سنتی این گیاه با روش تقطیر تهیه شده و با کلروفرم استخراج گردید، و بعد از رطوبتزدایی به وسیله GC/MSمورد تحلیل و شناسایی قرار گرفت. از طرف دیگر عصارههای آبی و آلی به وسیله سوکسله تهیه شد، سپس عصارههای بدست آمده به وسیلهی روتاری حلال زدایی گردیده و جهت شناسایی مادههای از دست رفته به GC/MS تزریق شدند. گروههای مختلفی اعم از فلاونوئیدها، کاربورها، آلدئیدها، کتونها، ترپنوئیدها و سایر ترکیبات فعال بیولوژیکی شناسایی شدند. | ||
کلیدواژهها | ||
مرزن جوش؛ نعناعیان؛ اسانس؛ عصاره؛ GC/MS | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 75 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 227 |