ابراهیم نیا, راضیه, بیژن زاده, احسان, بهپوری, علی, نادری, روح اله. (1399). تغییرات محتوای کلرفیل برگ و پروتئین و عملکرد دانه سه رقم گندم ماکارونی (Triticum durum) بر اثر کاربرد کودهای نانو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(40), 152-165.
راضیه ابراهیم نیا; احسان بیژن زاده; علی بهپوری; روح اله نادری. "تغییرات محتوای کلرفیل برگ و پروتئین و عملکرد دانه سه رقم گندم ماکارونی (Triticum durum) بر اثر کاربرد کودهای نانو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 40, 1399, 152-165.
ابراهیم نیا, راضیه, بیژن زاده, احسان, بهپوری, علی, نادری, روح اله. (1399). 'تغییرات محتوای کلرفیل برگ و پروتئین و عملکرد دانه سه رقم گندم ماکارونی (Triticum durum) بر اثر کاربرد کودهای نانو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(40), pp. 152-165.
ابراهیم نیا, راضیه, بیژن زاده, احسان, بهپوری, علی, نادری, روح اله. تغییرات محتوای کلرفیل برگ و پروتئین و عملکرد دانه سه رقم گندم ماکارونی (Triticum durum) بر اثر کاربرد کودهای نانو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(40): 152-165.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب