سرلکی, احسان, ابونجمی, محمد. (1398). اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3 (35) پاییز), 89-112. doi: 10.30495/jfh.2019.669289
احسان سرلکی; محمد ابونجمی. "اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3 (35) پاییز, 1398, 89-112. doi: 10.30495/jfh.2019.669289
سرلکی, احسان, ابونجمی, محمد. (1398). 'اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3 (35) پاییز), pp. 89-112. doi: 10.30495/jfh.2019.669289
سرلکی, احسان, ابونجمی, محمد. اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(3 (35) پاییز): 89-112. doi: 10.30495/jfh.2019.669289


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب