احمدی, محمد, اکبری آدرگانی, بهروز, دهقانی, المیرا, شیرخان, فائزه. (1398). ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3 (35) پاییز), 75-87. doi: 10.30495/jfh.2019.669672
محمد احمدی; بهروز اکبری آدرگانی; المیرا دهقانی; فائزه شیرخان. "ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3 (35) پاییز, 1398, 75-87. doi: 10.30495/jfh.2019.669672
احمدی, محمد, اکبری آدرگانی, بهروز, دهقانی, المیرا, شیرخان, فائزه. (1398). 'ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3 (35) پاییز), pp. 75-87. doi: 10.30495/jfh.2019.669672
احمدی, محمد, اکبری آدرگانی, بهروز, دهقانی, المیرا, شیرخان, فائزه. ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(3 (35) پاییز): 75-87. doi: 10.30495/jfh.2019.669672


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب