| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,621,483 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,296,602 |
تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده | ||
| میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | ||
| مقاله 7، دوره 6، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 59-73 اصل مقاله (1.93 M) | ||
| نوع مقاله: اصیل پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| فاطمه فتحی مقدم1؛ لاله رومیانی* 2 | ||
| 1گروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران | ||
| 2گروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران | ||
| چکیده | ||
| در این مطالعه تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار همراه با اسانس آویشن شیرازی در سه غلظت 5/0، 1 و 5/1 درصد بر روی ماندگاری فیله ماهی شوریده در یک دوره 15 روزه و در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. جهت تهیه فیلم میوفیبریلار قطعات ماهی با 5 برابر NaCl 05/0 مولار سرد (4-2 درجه سانتیگراد) شستشو و سانتریفیوژ شدند. بر اساس آنالیز اسانس آویشن شیرازی ترکیبات غالب موجود شامل کاروکرول (82/46 درصد)، تیمول (34/18 درصد) و لینالول (71/12 درصد) بودند. pH بین تیمارهای دارای شاهد و تیمارهای فیلم پروتئین میوفیبریلار دارای اسانس آویشن شیرازی اختلاف معنیداری نداشت (05/0P). بر این اساس فیلم پروتئین میوفیبریلار با 5/1 درصد اسانس اسانس آویشن با اختلاف معنیدار در مقایسه با شاهد بالاترین کارایی را در افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده داشت. شاخصهای رنگ L* و a* در طول زمان نگهداری تغییر معنیداری را نشان نداد (05/0 | ||
| کلیدواژهها | ||
| "فیلم پروتئین میوفیبریلار"؛ "اسانس آویشن شیرازی"؛ "ماندگاری"؛ "ماهی شوریده" | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 211 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 231 |
||