حاجی محمدی تلک آبادی, بهاره, احمدی دستگردی, آسیه. (1399). اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 1-16.
بهاره حاجی محمدی تلک آبادی; آسیه احمدی دستگردی. "اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1399, 1-16.
حاجی محمدی تلک آبادی, بهاره, احمدی دستگردی, آسیه. (1399). 'اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 1-16.
حاجی محمدی تلک آبادی, بهاره, احمدی دستگردی, آسیه. اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(1): 1-16.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب