A. Fathy, Shadia, E. Mahmoud, Abeer, M. Rashad, Mona, K. Ezz, Magda, T. Mohammed, Amira. (1397). Improving the nutritive value of olive pomace by solid state fermentation of Kluyveromyces marxianus with simultaneous production of gallic acid. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 135-141. doi: 10.1007/s40093-018-0199-5
Shadia A. Fathy; Abeer E. Mahmoud; Mona M. Rashad; Magda K. Ezz; Amira T. Mohammed. "Improving the nutritive value of olive pomace by solid state fermentation of Kluyveromyces marxianus with simultaneous production of gallic acid". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1397, 135-141. doi: 10.1007/s40093-018-0199-5
A. Fathy, Shadia, E. Mahmoud, Abeer, M. Rashad, Mona, K. Ezz, Magda, T. Mohammed, Amira. (1397). 'Improving the nutritive value of olive pomace by solid state fermentation of Kluyveromyces marxianus with simultaneous production of gallic acid', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 135-141. doi: 10.1007/s40093-018-0199-5
A. Fathy, Shadia, E. Mahmoud, Abeer, M. Rashad, Mona, K. Ezz, Magda, T. Mohammed, Amira. Improving the nutritive value of olive pomace by solid state fermentation of Kluyveromyces marxianus with simultaneous production of gallic acid. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 7(2): 135-141. doi: 10.1007/s40093-018-0199-5


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب