shakerardekani, Ahmad, Mohamadi, Abdolhossein. (1398). Determination of Peeling Efficiency, Free Fatty Acid, Peroxide Value and Sensory Evaluation of Peeled Pistachio Kernel using Hot Water. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 175-185. doi: 10.22034/jon.2019.1877513.1067
Ahmad shakerardekani; Abdolhossein Mohamadi. "Determination of Peeling Efficiency, Free Fatty Acid, Peroxide Value and Sensory Evaluation of Peeled Pistachio Kernel using Hot Water". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1398, 175-185. doi: 10.22034/jon.2019.1877513.1067
shakerardekani, Ahmad, Mohamadi, Abdolhossein. (1398). 'Determination of Peeling Efficiency, Free Fatty Acid, Peroxide Value and Sensory Evaluation of Peeled Pistachio Kernel using Hot Water', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 175-185. doi: 10.22034/jon.2019.1877513.1067
shakerardekani, Ahmad, Mohamadi, Abdolhossein. Determination of Peeling Efficiency, Free Fatty Acid, Peroxide Value and Sensory Evaluation of Peeled Pistachio Kernel using Hot Water. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 10(2): 175-185. doi: 10.22034/jon.2019.1877513.1067


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب