| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,557,948 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,267,080 |
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی | ||
| میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | ||
| مقاله 3، دوره 7، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 17-31 | ||
| نوع مقاله: اصیل پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| حامد زارعی* 1؛ علیرضا شهاب لواسانی2 | ||
| 1گروه فیزیولوژی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | ||
| 2مرکز تحقیقات فناوری های نوین تولید غذای سالم، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران | ||
| کلیدواژهها | ||
| شمارش سلولهای سوماتیک؛ پنیر سفید آب نمکی؛ اسیدهای چرب آزاد؛ خصوصیات حسی؛ لیپولیز | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 462 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 442 |
||