تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,359 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,444,914 |
فساد شیمیایی چربی در ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthy nobilis) به هنگام نگهداری در یخ | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
مقاله 8، دوره 1، شماره 2، شهریور 1386، صفحه 63-66 اصل مقاله (212.61 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده در این تحقیق خصوصیات مربوط به فساد شیمیایی چربی شامل چربی کل، پراکسید و تیو باربیتوریک اسید (TBA) در روزهای ١، ۴، ٧، ١٠،١٣ و٢۰ نگهداری ماهی کپور سرگنده در یخ مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که میزان چربی کل از ٩۱/۶ درصد وزن مرطوب در روز اول تا ٩٨/۴ درصد در روز بیستم در نوسان بود. میزان پراکسیداز mEq/kg ۳۰/٠ در روز اول تا mEq/kg۲۵/۴۳ در روز سیزدهم بهطور صعودی و تا mEq/kg٨۰/۳٩ در روز بیستم بهطور نزولی در نوسان بوده است و تغییرات TBA از mgMA/kg ٠۴۳/۰ در روز اول تا mgMA/kg ۵٨۵/٠ در روز بیستم بهطور صعودی تغییر نشان داده است. نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که میزان تغییرات چربی کل، PV و TBA به تنهایی افزایش معنیدار داشته است (۰۵/۰>P)، همچنین تغییرات سه فاکتور فوق نسبت به همدیگر نیز معنیدار بوده است (٠5/۰>P). | ||
کلیدواژهها | ||
واژههای کلیدی: کپور سرگنده؛ یخ؛ فساد شیمیایی چربی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 26 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 39 |