. (1390). اثر جیره غذایی حاوی دیاتوهیت طبیعی روی فاکتورهای رشد،‌ بازماندگی و کیفیت لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین کمال (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 69-76.
. "اثر جیره غذایی حاوی دیاتوهیت طبیعی روی فاکتورهای رشد،‌ بازماندگی و کیفیت لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین کمال (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1390, 69-76.
. (1390). 'اثر جیره غذایی حاوی دیاتوهیت طبیعی روی فاکتورهای رشد،‌ بازماندگی و کیفیت لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین کمال (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 69-76.
. اثر جیره غذایی حاوی دیاتوهیت طبیعی روی فاکتورهای رشد،‌ بازماندگی و کیفیت لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین کمال (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(1): 69-76.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب