تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,364 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,974 |
تاثیرافزایش پروتئین جیره بر تعداد دفعات غذادهی و میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky ) | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
مقاله 12، دوره 5، شماره 1 - شماره پیاپی 17، خرداد 1390، صفحه 107-116 اصل مقاله (177.25 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده یکی از مسائل مهم در آبزیپروری نیاز به بهدست آوردن یک تعادل بین سرعت رشد ماهی و استفادة بهینه از غذای فراهم شده است. در پرورش لارو ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) مدیریت غذادهی نیز بسیار مهم میباشد، زیرا تأمین میزان غذای مناسب و در زمان مناسب میتواند موجب کاهش تلفات و افزایش رشد گردد. این آزمایش در 5 تیمار و 3 تکرار بهصورت زیر انجام گرفت: تیمار A: دو بار غذادهی در روز با SFK (تیمار شاهد)، تیمار B: یک بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25 درصد وزن SFK)، تیمار C: دو بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25 درصد وزن SFK)، تیمار D: سه بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25 درصد وزن SFK)، تیمار E: چهار بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25 درصد وزن SFK). هریک از تیمارهای مورد آزمایش بهترتیب در ساعات 8، 11، 14، 17 تغذیه شدند. نرخ غذادهی بر اساس 15 درصد وزن بدن کل لارو ماهیان یک تکرار، در روز صورت گرفت. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنیدار آماری مشاهده میگردد. لارو ماهیان تیمار شاهد که با SFK تغذیه شدند، کمترین افزایش وزن و طول را داشتند ولی لارو ماهیانی که با غذای حاوی سطح پروتئین بالاتر تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول را در چهار بار غذادهی در روز بهدست آوردند. | ||
کلیدواژهها | ||
واژههای کلیدی: بقاء؛ پروتئین؛ پودر ماهی؛ دفعات غذادهی؛ ماهی سفید؛ SFK | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 59 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 39 |