. (1388). اثرات روش‌های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), 65-70.
. "اثرات روش‌های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3, 1388, 65-70.
. (1388). 'اثرات روش‌های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), pp. 65-70.
. اثرات روش‌های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(3): 65-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب