تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,624 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,435,442 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,456,015 |
اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus) | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
مقاله 9، دوره 3، شماره 3 - شماره پیاپی 11، آذر 1388، صفحه 65-70 اصل مقاله (118.4 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده در این آزمایش گاماروسهای جمعآوری شده از ساحل جنوبی دریای خزر در ناحیه بندرانزلی توسط چهار تیمار حرارتی متفاوت شامل 3 تکرار که عبارت بودند از جریان هوای گرم، انرژی غیرمستقیم خورشید، انرژی مستقیم خورشید و سطح گرم، خشک شده و سپس میانگین پروتئین و چربی، براساس وزن خشک آنها در آزمایشگاه مورد سنجش بیوشیمیایی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای بررسی شده نشان داد که تیمارهای مختلف حرارتی، تفاوتهای معنیداری را در مورد درصد چربی و همچنین درصد پروتئین سبب شدهاند. مقایسه میانگین شاخصهای ارزیابی شده به وسیله آزمون دانکن نیز نشان داد که بیشترین مقدار پروتئین در تیمار انتقال حرارت با استفاده از سطح گرم (57/47 درصد) و کمترین مقدار پروتئین در تیمار جریان هوای گرم (98/45 درصد) مشاهده شد. همچنین بیشترین مقدار چربی در تیمار سطح گرم (06/6 درصد) و کمترین میزان آن نیز در تیمار انرژی غیرمستقیم خورشید (39/3 درصد) مشاهده گردید. | ||
کلیدواژهها | ||
واژههای کلیدی: پروتئین؛ چربی؛ خشک کردن؛ گاماروس | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 43 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 81 |