نوروزی, حجت, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمدرضا. (1397). مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 79-87.
حجت نوروزی; علیرضا شهاب لواسانی; محمدرضا اسحاقی. "مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1397, 79-87.
نوروزی, حجت, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمدرضا. (1397). 'مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 79-87.
نوروزی, حجت, شهاب لواسانی, علیرضا, اسحاقی, محمدرضا. مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 13(3): 79-87.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب