عبداللهی, مصطفی, جبلی جوان, اشکان. (1398). ارزیابی وضعیت تعادل اکسیدانی-آنتی‌اکسیدانی پلاسما با افزودن عصاره آبی پیاز گیاه سیر (Allium sativum‌) به شیر بزغاله‌های شیرخوار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4 (52) زمستان), 399-410. doi: 10.30495/jvcp.2020.671261
مصطفی عبداللهی; اشکان جبلی جوان. "ارزیابی وضعیت تعادل اکسیدانی-آنتی‌اکسیدانی پلاسما با افزودن عصاره آبی پیاز گیاه سیر (Allium sativum‌) به شیر بزغاله‌های شیرخوار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4 (52) زمستان, 1398, 399-410. doi: 10.30495/jvcp.2020.671261
عبداللهی, مصطفی, جبلی جوان, اشکان. (1398). 'ارزیابی وضعیت تعادل اکسیدانی-آنتی‌اکسیدانی پلاسما با افزودن عصاره آبی پیاز گیاه سیر (Allium sativum‌) به شیر بزغاله‌های شیرخوار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4 (52) زمستان), pp. 399-410. doi: 10.30495/jvcp.2020.671261
عبداللهی, مصطفی, جبلی جوان, اشکان. ارزیابی وضعیت تعادل اکسیدانی-آنتی‌اکسیدانی پلاسما با افزودن عصاره آبی پیاز گیاه سیر (Allium sativum‌) به شیر بزغاله‌های شیرخوار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 13(4 (52) زمستان): 399-410. doi: 10.30495/jvcp.2020.671261


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب