موسوی, سیده مریم, نجفیان, لیلا, فارسی, محمد. (1399). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1 (37) بهار), 73-89. doi: 10.30495/jfh.2020.671488
سیده مریم موسوی; لیلا نجفیان; محمد فارسی. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1 (37) بهار, 1399, 73-89. doi: 10.30495/jfh.2020.671488
موسوی, سیده مریم, نجفیان, لیلا, فارسی, محمد. (1399). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1 (37) بهار), pp. 73-89. doi: 10.30495/jfh.2020.671488
موسوی, سیده مریم, نجفیان, لیلا, فارسی, محمد. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(1 (37) بهار): 73-89. doi: 10.30495/jfh.2020.671488


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب