Benjakul, Soottawat, Kijroongrojana, Kongkarn. (1391). Effect of bovine and fish gelatin in combination with microbial transglutaminase on gel properties of threadfin bream surimi. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 1-13. doi: 10.1186/2008-6970-4-12
Soottawat Benjakul; Kongkarn Kijroongrojana. "Effect of bovine and fish gelatin in combination with microbial transglutaminase on gel properties of threadfin bream surimi". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1391, 1-13. doi: 10.1186/2008-6970-4-12
Benjakul, Soottawat, Kijroongrojana, Kongkarn. (1391). 'Effect of bovine and fish gelatin in combination with microbial transglutaminase on gel properties of threadfin bream surimi', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 1-13. doi: 10.1186/2008-6970-4-12
Benjakul, Soottawat, Kijroongrojana, Kongkarn. Effect of bovine and fish gelatin in combination with microbial transglutaminase on gel properties of threadfin bream surimi. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(1): 1-13. doi: 10.1186/2008-6970-4-12


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب