تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,310 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,931 |
تعیین میزان تری متیل آمین و ارتباط آن با بار میکروبی در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber ) نگهداری شده دریخ | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
مقاله 6، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 13، خرداد 1389، صفحه 47-56 اصل مقاله (195.45 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده در این مطالعه (زمستان، 1385) میزان تریمتیلآمین در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در ارتباط با تغییرات بار باکتریایی (باکتریهای سرمادوست و مزوفیل) در طی هجده روز نگهداری در یخ مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج نشان داد که غلظت تری متیل آمین و بار باکتریایی بهطور معنیدار طی دوره نگهداری در یخ افزایش یافت. تری متیل آمین در اولین روز نگهداری تشخیص داده نشد. اولین ردیابی مربوط به روز سوم نگهداری بود. در این تحقیق بهترین همبستگی بین تری متیل آمین با بار باکتریایی سرمادوست یافت شد (91/0R2=) و همچنین این باکتریها بهعنوان میکروارگانیسم غالب در مدت نگهداری تشخیص داده شدند. غلظت اولیه تریمتیلآمین به 36/1 میلیگرم (در 100 گرم عضله) و سر انجام به 97/8 میلیگرم (در 100 گرم عضله) رسید و این درحالی بود که بار باکتریایی سرمادوست به بیش از cfu/g 108 رسیده بود. میانگین غلظت تریمتیلآمین (در پانزدهمین روز) بالاتر از حد مجاز تشخیص داده شد. | ||
کلیدواژهها | ||
واژههای کلیدی: بار باکتریایی؛ بافت عضله؛ تریمتیلآمین؛ ماهی شوریده؛ نگهداری در یخ | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 88 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 211 |