تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,444,607 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,462,780 |
بررسی جایگزینی کنجاله گلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی بر ترکیب لاشه قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
مقاله 7، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 13، خرداد 1389، صفحه 57-66 اصل مقاله (146.52 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده در این تحقیق، 5 جیره غذایی برای بررسی تاثیرات جایگزینی سطوح صفر، 25، 50، 75 و 100 درصدی کنجاله سویا بوسیله کنجاله کلزا بر ترکیب لاشه قزلآلای رنگین کمان با کمک نرمافزار UFFDA فرموله شد. تمامی جیرههای فرموله شده دارای حدود 3800 کیلوکالری انرژی قابل هضم بر کیلوگرم و 42 درصد پروتئین خام بودند. 450 قزلآلای رنگینکمان با میانگین وزن اولیه 10 گرم بهطور تصادفی در 15 تانک فایبرگلاس (30 ماهی در هر تانک) معرفی شدند. به ازای هر جیره فرموله شده، سه تکرار در نظر گرفته شد. جهت آنالیز لاشه ماهیها در ابتدا و انتهای آزمایش، تعدادی ماهی بهطور تصادفی انتخاب و نمونههایی از لاشه چرخ شده آنها به آزمایشگاه منتقل شد. نتایج نشان داد که جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا تاثیری بر میزان چربی، خاکستر و رطوبت لاشه ندارد، اما میزان پروتئین و فیبر لاشه تفاوت معنیداری را نشان داد و مشخص شد که این جایگزینی تاثیری بر عملکرد رشد ماهیها نداشت. این مطالعه ثابت نمود که کنجاله کانولا میتواند در جیره قزلآلای رنگین کمان با کنجاله سویا جایگزین شود. | ||
کلیدواژهها | ||
واژههای کلیدی: ترکیب لاشه؛ قزلآلای رنگینکمان؛ کنجاله سویا؛ کنجاله کلزا (کانولا) | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 53 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 110 |