ولیان, فاطمه, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. (1399). بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش‌های گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1), 75-90. doi: 10.30495/jvm.2020.672753
فاطمه ولیان; هادی کوهساری; ابوالفضل فدوی. "بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش‌های گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1, 1399, 75-90. doi: 10.30495/jvm.2020.672753
ولیان, فاطمه, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. (1399). 'بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش‌های گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1), pp. 75-90. doi: 10.30495/jvm.2020.672753
ولیان, فاطمه, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش‌های گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 16(1): 75-90. doi: 10.30495/jvm.2020.672753


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب