شریف زاده, علی, معتمدنژاد, هدی. (1399). مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 57-67.
علی شریف زاده; هدی معتمدنژاد. "مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1399, 57-67.
شریف زاده, علی, معتمدنژاد, هدی. (1399). 'مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 57-67.
شریف زاده, علی, معتمدنژاد, هدی. مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(3): 57-67.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب