. (1397). تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 1-14.
. "تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1397, 1-14.
. (1397). 'تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 1-14.
. تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 12(4): 1-14.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب