. (1397). تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 39-48.
. "تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1397, 39-48.
. (1397). 'تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 39-48.
. تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 12(4): 39-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب