. (1398). تأثیر نگهدارندگی الیسین بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی سالاد تهیه ‌شده از ماهی کفال طلایی (Liza auratus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 72-78.
. "تأثیر نگهدارندگی الیسین بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی سالاد تهیه ‌شده از ماهی کفال طلایی (Liza auratus)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1398, 72-78.
. (1398). 'تأثیر نگهدارندگی الیسین بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی سالاد تهیه ‌شده از ماهی کفال طلایی (Liza auratus)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 72-78.
. تأثیر نگهدارندگی الیسین بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی سالاد تهیه ‌شده از ماهی کفال طلایی (Liza auratus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 13(1): 72-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب