Morshedi, Afsaneh, Razavi, Seyed Mohammad Ali. (1398). Effect of Infrared Roasting Process on the Microorganism Contaminations of Long and Round Iranian Pistachio Kernels. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 23-36. doi: 10.22034/jon.2020.1869504.1057
Afsaneh Morshedi; Seyed Mohammad Ali Razavi. "Effect of Infrared Roasting Process on the Microorganism Contaminations of Long and Round Iranian Pistachio Kernels". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 23-36. doi: 10.22034/jon.2020.1869504.1057
Morshedi, Afsaneh, Razavi, Seyed Mohammad Ali. (1398). 'Effect of Infrared Roasting Process on the Microorganism Contaminations of Long and Round Iranian Pistachio Kernels', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 23-36. doi: 10.22034/jon.2020.1869504.1057
Morshedi, Afsaneh, Razavi, Seyed Mohammad Ali. Effect of Infrared Roasting Process on the Microorganism Contaminations of Long and Round Iranian Pistachio Kernels. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 23-36. doi: 10.22034/jon.2020.1869504.1057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب