محمودی, اکرم, یادگاری, مهراب, حامدی, بهزاد. (1399). تأثیر ورمی‌کمپوست و کودهای نیتروژن و فسفر بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(57), 84-99.
اکرم محمودی; مهراب یادگاری; بهزاد حامدی. "تأثیر ورمی‌کمپوست و کودهای نیتروژن و فسفر بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 57, 1399, 84-99.
محمودی, اکرم, یادگاری, مهراب, حامدی, بهزاد. (1399). 'تأثیر ورمی‌کمپوست و کودهای نیتروژن و فسفر بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(57), pp. 84-99.
محمودی, اکرم, یادگاری, مهراب, حامدی, بهزاد. تأثیر ورمی‌کمپوست و کودهای نیتروژن و فسفر بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 15(57): 84-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب