فلاح شجاعی, رویا, ابراهیمی, سهیلا, ناظمی, ملیکا. (1399). تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 37-31. doi: 10.30495/jfst.2020.673815
رویا فلاح شجاعی; سهیلا ابراهیمی; ملیکا ناظمی. "تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1399, 37-31. doi: 10.30495/jfst.2020.673815
فلاح شجاعی, رویا, ابراهیمی, سهیلا, ناظمی, ملیکا. (1399). 'تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 37-31. doi: 10.30495/jfst.2020.673815
فلاح شجاعی, رویا, ابراهیمی, سهیلا, ناظمی, ملیکا. تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(2): 37-31. doi: 10.30495/jfst.2020.673815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب