| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,563,981 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,732 |
تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از آنزیم آلکالاز | ||
| نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
| مقاله 5، دوره 12، شماره 1 - شماره پیاپی 45، خرداد 1397، صفحه 42-49 اصل مقاله (1.11 M) | ||
| نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| چکیده در تحقیق حاضر، از روش پاسخ سطحی (Response Surface Method; RSM) به منظور بهینه سازی شرایط تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء فیل ماهی (Huso huso) از لحاظ دما، زمان و میزان آنزیم، استفاده گردید. در این روش، اثر سه فاکتور دما، زمان و میزان آنزیم (متغیر مستقل) را روی درجه هیدرولیزاسیون بهعنوان پاسخ سطحی، مورد بررسی قرار میدهد. بر اساس نمودارهای سه بعدی، شرایط بهینه از لحاظ دما، زمان و میزان آنزیم، به ترتیب عبارت از دمای 50 درجه سانتیگراد، زمان 120 دقیقه و میزان آنزیم 1 درصد بودند. پروتئین هیدرولیز تولید شده با استفاده از آنزیم آلکالاز، دارای 66 درصد پروتئین و 34/1 درصد چربی میباشد. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان چربی در پروتئین هیدرولیز شده نسبت به مواد خام اولیه، به شدت کاهش مییابد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| واژههای کلیدی: آنزیم؛ امعاء و احشاء؛ بهینه سازی؛ پروتئین هیدرولیز شده؛ فیل ماهی | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 55 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 86 |
||